Familj

.01

FAMILJESESSION

För mig är dom finaste leenden dom som kommer naturligt. Den perfekta bilden sitter i detaljerna – din lilla pojke som skruvar din hårlock runt sitt fingrar. Storasyster skrynkliga näsa när hon skrattar. Sättet din livskärlek ser på dig när du håller dina barn.
Det är dessa stunder vi vill se tillbaka på och återuppleva just den känslan. Låt mig hjälpa er att föreviga dessa stunder.
Du kan välja att ha din familjesession utomhus på ett fint fält med solnedgången i ryggen, bland vågorna på stranden eller i ditt hem där ni är som mest avslappnade.

En upplevelse

En familjesession med Moments By Kitty är mer än bara en fotografering med fina bilder. Det är en upplevelse tillsammans med dem du älskar mest. Inför fotosessionen går vi tillsammans igenom processen steg för steg. Allt för att du ska känna dig så bekväm och förberedd som möjligt. Innan fotograferingen kommer du få en guide som beskriver en fotosession före, under och efter. Du får även en broschyr fullspäckad med massa tips inför fotograferingen. Som småbarnsmamma vet jag att mycket information och förberedelse är uppskattat för att kunna planera så bra som möjligt. Känn dig därför välkommen att kontakta mig för mer information eller för att ställa frågor.

.02

Detta ingår

-Designkonsultation och planering inför er session
(Här hjälper jag er gärna med styling inför fotograferingen)
-Tid för en avslappnad och guidad fotografering på noga utvald plats eller i hemmet
-Bildvisning (Här får ni se era bilder för första gången)
Se era 45+ redigerade bilder i ett vackert bildspel. Här får ni även se er film om ni valt det.

Från 1495 kr

"WOW! Du tar verkligen helt fantastiska bilder!
Jag är så otroligt glad att du har fotat oss!"
- Matilda Erkers

CLOSE MENU